X
تبلیغات
عطاری مهدی(طاها)

بنده درحال حجامت فرزندم محمدطاها درتاریخ۲۳/۰۱/۸۸

درسن یکسال ونیمی وی

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 20:32  توسط مهدی   | 

 نحوه استفاده: هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده میگردد.
خواص: پودر جوانه گندم يک مکمل غذايي پر ارزش و سرشار از ويتامينE و ويتامين هاي گروه B است. ويتامين E امروز به عنوان معجزه گر و اکسير جواني معرفي مي شود.سلنيوم و منيزيوم وجود در جوانه گندم ، در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است. به اعتقاد برخي از متخصصان پوست ، مو و زيبايي ، جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتي پوستي موثر است و بدین منظور میتوانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کرده و روی پوست صورت بگذارید.
همچنين کساني که از يبوست ، خستگي و بي حالي ، کلسترول بالا و دردهاي عضلاني رنج مي برند، بايد از اين ماده غذايي کمک بگيرند. اگر مي خواهيد لاغر شويد، پودر جوانه گندم را همراه با ماست يا سالاد کاهو 10 دقيقه قبل از صرف غذا و اگر مي خواهيد چاق شويد، آن را 10 دقيقه بعد از غذا ميل کنيد.
در واقع جوانه ها موادغذايي هستند كه با روند طبيعي رشد و توليدشان، در گروه سبزي ها، آن هم با ارزش غذايي بالا از نظر ويتامين ها و املاح محسوب مي شوند.
در سنين مختلف، مردان بين 10 تا 30 درصد بيشتر از زنان به پروتئين و ويتامين هاي B6، A، B12 و اسيد فوليك و املاح كلسيم، فسفر، روي و يد نياز دارند. اما در خصوص زنان باردار و خانم هاي شيرده، بالاترين نيازهاي غذايي، در نظر گرفته شده و حتي در مواردي از مقدار مصرف مردان نيز به مراتب بيشتر است
در سنين بالا به علت تحرك كمتر، نياز بدن به انرژي كاسته شده، ولي درمقابل نياز به ويتامين ها ، املاح و پروتئين افزايش مي يابد. با مصرف جوانه هاي مختلف مي توانيد مقدار قابل توجهي از ويتامين هاي B را به بدن برسانيد. توجه به اين موضوع كه تامين ويتامين هاي C و E، بتاكاروتن و سلنيوم مي تواند از اكسيداسيون چربي ها در بدن جلوگيري كند و نيز تأمين منيزيم مي تواند فشار خون را كنترل نمايد، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذايي روزانه بيشتر پي مي بريم.

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 19:34  توسط مهدی   | 

 پژوهش هاي علمي از مضر بودن طلا براي سلامتي مردان خبر مي دهند.


پژوهش هاي علمي پزشكي نشان مي دهد، طلا بر گلبول هاي بدن مردان تأثير مي گذارد، درحالي كه بر گلبول هاي زنان تأثيري نمي گذارد.


و اين امر به دليل وجود لايه چربي ميان پوست و گوشت زنان اتفاق مي افتد، اين لايه مانع تأثير اشعه هاي عنصر طلا بر روي گلبول هاي قرمزخون مي شود.

اثرات مثبت طلا ونقره برانسان

استفاده تزئييني از طلا و نقره براي درمان برخي بيماريهاي جسمي و رواني موثر است.
بر اساس نتايج تحقيقات اين دانشمندان ، طلا، روند فعاليت ارگانيسم بدن انسان را تسريع كرده و نقره، بر عكس آرام‌بخش است.
 

به نوشته روزنامه روسي “وزگلياد” طلا مي‌تواند به رفع بيماريهاي قلبي كمك كرده و فشار خون را پايين بياورد و نقره فشار خون را بالا مي‌برد.
 
به همين دليل است كه در طب سوزني شرق، براي بخش‌هاي مختلف بدن از سوزن هاي طلايي و نقره‌اي استفاده مي‌شود .
 
دانشمندان بلاروس توصيه كردند افراد داراي زخم معده و يا بيماريهاي ديگر معده، از طلا استفاده كنند و اشخاصي كه عصبانيت و تند خويي دارند، نقره بكار ببرند.
 
همچنين سياه شدن حلقه طلا برروي انگشت دست مي‌تواند نشانه بيماري صاحب آن باشد.
 
پزشكان استفاده آلياژ مركب از طلا و نقره را توصيه نمي‌كنند و به استفاده مجزاي آنهااعتقاد دارند.

 همچنين استفاده طلا براي مردان بعلت تشعشعات طلا مضر بوده و براي زنان سودمند است و دين مبين اسلام استفاده از طلا را براي مردان حرام ميداند

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 13:13  توسط مهدی   | 
 

خواص کندر
o پیامبر خدا(صلی الله علیه) :« بر شما باد کندر* زیرا آن سان که انگشتان عرق را از پیشانی پاک می کنند پشت را محکم می کند عقل را افزون می کند ذهن را ذکاوت می دهد چشم را جلا می دهد و فراموشی را از میان می برد.»
                                                                بحارالانوار

o پیامبر خدا(صلی الله علیه):«با کندر بدن را چرب کنید چرا که این بهره ای بیشتر برای شما نزد زنانتان ایجاد میکند.»
                                               کنزالعمال

o پیامبر خدا(صلی الله علیه):«خطاب به امام علی(علیه السلام) - ای علی سه چیز بر حافظه می افزاید و بلغم را می برد:« کندر مسواک و قرائت قرآن.»
                                           مکارم الاخلاق

o امام علی(علیه السلام):«جویدن کندر دندانها را استحکام می بخشد بلغم را می راند و بوی دهان را می گیرد.»
                                        مکارم الاخلاق

o عبدالله بن جعفر نقل می کند که مردی نزد علی بن ابی طالب(علیه السلام) آمد و از فراموشی اظهار ناراحتی کرد فرمود:« باد کندر چرا که دل را شجاعت می بخشد و فراموشی را از میان می برد.»
                                            کنز العمال

o امام رضا(علیه السلام):« فراوان کندر بخورید آن را در دهان نگه دارید  نیک بجوید برای من جویدن آن دوست داشتنی تر است چرا که آن بلغم معده را پاک می کند عقل را استحکام می بخشد و غذا را گوارا می سازد. »
                                         مکارم الاخلاق
فایده های کندر برای زنان باردار
o پیامبر خدا(صلی الله علیه):«به زنان باردار خود کندر بدهید چرا که عقل کودک را افزون میکند.»

o امام رضا(علیه السلام):«به باردارتان کندر نر بدهید در این صورت اگر آنچه در شکم زن است پسرباشد بیدار دل آگاه و دلیر می گردد و اگر دختر باشد روی و خوی وی نکو می شود و سرین او سترگ می گردد و نزد همسرش بهره می یابد.»
                                        مکارم الاخلاق

*کندر صمغی است که آن را مصطکی خوانند و بعضی گویند مصطکی هم نوعی کندر است و کندر همان لبان باشد و بعضی می گویند کندر درختی است شبیه پسته لیکن باری و میوه ای و تخمی ندارد صمغ آن را به نام درخت آن خوانند .

(لغت نامه دهخدا)

 

كندر

به فارسي «كُندُر» و در كتب طب سنتي با نامهاي «كندر» و «لبان» ،«ليبان» و «ليبان ذَكَرْ» آورده شده است به هندي لوبان و به فرانسوي انواع ان را Oliban، Encens   male و Encens  indien و به انگليسي Olibanum و Frankincense گفته مي شود صمغ رزيني است كه ازگياهي گرفته مي شود گياه درختچه اي است از خانوادة Burseraceae نام علمي آن Boswellia  carterii  Birdw. مي باشد اين گونه در عربسان و حبشه مي رويد .

از گونه ديگري به نام . Boswellia  serrata  Roxb از همين خانواده نيز كندر گرفته مي شود ا ين گونه در مناطق مختلف هندوستان مي رويد از اين گونه دو واريته درهند ديده مي شود يكي Var  serrata كه برگهاي آن پوشيده از كرك است  و ديگري Var  glabra كه برگهاي آن صاف و بي كرك مي باشد .

 

مشخصات گياه مولد كندر – گونه B.caterii

درختچه اي است كوچك پرشاخه ، برگهاي آن مركب و متشكل از 15-7 برگچه. برگچه ها دندانه دار شبيه برگ بلوط و تمام گياه پوشيده از كرك پنبه اي است اين درختچه درعربستان و حبشه انتشار دارد.

 

مشخصات كندر

با شكافي كه در تنة درختچة مولد كندر ايجاد مي كنند شيرابه سفيد رنگي كه همان صمغ رزيني كندر است از آن خارج مي شود اين شيرابه در مجاورت هوا به تدريج سفت شده وبه صورت كندر كه در بازار عرضه مي شود در مي آيد. كندر صمغ رزيني است كه در بازار به صورت قطعات كوچك و يا در ابعاد شاه بلوط فروخته مي شود صمغي است خشك با طعم تلخ و معطّر و كمي گس. معمولاً در تجارت دونوع كندر عرضه مي شود يكي را از افريقا و ديگري را از هندوستان       مي آورند كندر افريقا يا به شكل قطعات كوچك گرد اشكي و يا بزرگتر به قدر شاه بلوط.كندر اشكي به رنگ كاه است زير دندان نرم مي شود و اگر شكسته شود مقطع آن كِدِر و مانند موم مي باشد و كندر شاه بلوطي قرمز رنگ و غيرخالص است.

و امّا كندر هندوستان به صورت پارچه است بزرگتر از قطعات كندر افريقا، رنگ آن زرد كمي تيره و گِرد و معمولاً داراي بو و طعم معطَري مي باشد ، شبيه  بو و طعم صمغ رزيني كاج.

در بازار غالباً كندر را با سانداراك و مصطكي مغشوش مي نمايند كه البته از كندر خالص نامرغوبتر است .

توضيح : سانداراك را كه به فارسي سندروس مي گويند صمغ رزيني است كه در اثر شكاف در تنة بعضي از درختان تيرة كاج به دست مي آيد از جمله درخت Callitris  quadrivalvis  Vent. كه مترادف آن Thuya  articulata  Vahi.       مي باشد. درختي است به بلندي 6-5 متر كه در شمال افريقا مي رويد رزين سندروس در حدود 1 درصد اسانس مركب از پينن و ديپانتن دارد و بعلاوه داراي مادة تلخ نيز مي باشد.از گونه هاي ديگري ازهمين خانواده به نام C.robusta  R.Br. و چند درخت ديگر نيز سانداراك گرفته مي شود سانداراك تقريباً مصرف درماني ندارد و در ورني سازي مصارف صنعتي دارد و چون ارزان است گاهي با كندر مخلوط مي شود از ساير Thuya ها نيز صمغ سانداراك گرفته مي شود .

در مورد انواع كندر در كتب طب سنتي شرقي آمده است كه كندر مايل به قرمز كندر مذكر و كندر سفيد را كندر مونث گويند ولي در مدارك علمي غربي كه مبتني بر مطالعات گياه شناسان است آمده است كه كندر مذكر كه Encens  male گفته ميشود صمغ رزيني است كه از گياه Boswellia  carterii گرفته مي شود و كندر مونث به فرانسوي Juniperus  lycia  Pall. و همچنين از سروي به نام  Juniperus  thurifera گرفته مي شود گونه اخير را به فرانسوي Genvrier  porte-encens    مي نامند.سروي است به بلندي 10-8 متر كه در افريقاي شمالي در تونس انتشار دارد كندر از اعصار كهن مورد شناخت بشر بوده است و به عنوان بخور معطّر از سوزاندن آن استفاده مي شده و هنوز هم در معابد و در ديرها و كليساهاي مسيحيان در مراسم مذهبي كاتوليكها دود مي شود كندر در اتر، كلروفورم و اسانس تربانتين حل مي شود در آب فقط قسمتي از آن حل مي شود و محلول كندر در آب مانند ساير صمغهاي رزيني به صورت شير در مي آيد.

تركيبات شيميايي

از نظر تركيبات شيميايي كندر داراي حدود 25 درصد صمغ غيرمحلول در الكل و يك رزين ومقدار اسانس است قسمت غيرمحلول آن درالكل داراي مواد آرابين و باسورين است و قسمت محلول آن در الكل داراي رزيني به نام اوليبانورزن ،يك اسيد آزاد به نام اسيد بوسوليك، يك مادة تلخ و اسانس مي باشد دراسانس كندر علاوه بر پينن، ديپانتن و فلاندرن مقداري از يك نوع الكل به نام اوليبانول مي باشد .

 

خواص – كاربرد

در هند از كندر به عنوان معرّق ، مدّر، قابض و قاعده آور استفاده مي شود و درموارد روماتيسم و ناراحتي پوستي و بيماريهاي عصبي تجويز مي شود.

از نظر حكماي طب سنتي كندر گرم و خشك است و از نظر خواص آن معتقدند كه خشك كننده و قابض و بند آورندة خون است گازها را تحليل مي برد و براي تقويت حافظه نافع مي باشد . از خونريزي هاي خارجي و خونروي از سينه جلوگيري مي كند و اگر با صمغ عربي خورده شود براي رفع بدبويي بيني و تنگي نفس وسرفة مزمن رطوبتي نافع است . اگر با عسل خورده شود براي رفع فراموشي مفيد است اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخيسانند و ناشتا بخورند براي رفع فراموشي و زيادي بلغم مفيد است .



+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:53  توسط مهدی   | 

با تغذیه مناسب می توان ضعف حافظه (الزایمر ) را برطرف نمود. 

مفید

برای حافظه

  • قندهای طبیعی: عسل - کشمش - مویز - انجیر - توت
  • پیاز-  عدس - سالاد با سس طبیعی( لیموترش و روغن زیتون) 
  • به لیمو (حافظه- تقویت معده- تپش قلب- سردرد- خستگی روحی)  
  • بادرنجبویه (باعث تقویت حافظه و آرامش و رفع استرس- ازدیاد خواب  )
  • کندر

مضر

برای حافظه

  • لبنیات (ماست ۰دوغ۰ پنیر۰شیر۰غارا)باعث تخریب مغز و اعصاب می شود.
  • ترشیجات
  • میوه جات ترش و کال 
  • گشنیز
  • طبخ غذا در ظروف آلومینیم ( ظروفی که فعلا به نام ظروف روحی نامیده میشود.)

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:45  توسط مهدی   | 

امام کاظم(ع) فرمود: هرکس می خواهد ماست بخورد و ماست او را زیان نرساند!

روی آن هضم کننده ای هم بخورد. پرسیده شد: هضم کننده چیست؟ فرمود : نانخواه.    اصول کافی

از این حدیث بخوبی مشهود است که ماست ذاتا" مضر برای سلامتی می باشد.

  مضرات لبنیات ( دوغ -ماست - پنیر - کره - غارا -بستنی) 

  1. ریزش مو
  2. سفید شدن مو زودتر از موعد 
  3. بیماری های چشم
  4. سینوزیت 
  5. صرع 
  6. تنگی نفس
  7. آسم 
  8. درد گلو
  9. خرو پف
  10. ناراحتیهای معده 
  11. ورم روده و معده
  12. ترش کردن معده
  13. کولیت - بواسیر - فیستول - شقایق
  14.  آب آوردن اعضائ بدن (بیضه- سینه -دست - پا- قلب- مغز ) 
  15. کیست سینه زنان 
  16. انواع تومور (تومور مغزی تومور استخوان)
  17. ازدیاد رشد سلولهای سرطانی
  18. گرفتگی قلب 
  19. بزرگی قلب 
  20. عرق زیاد و بد بو بدن
  21. عرق سوز شدن بدن
  22. چاقی 
  23. خواب آلودگی صبح
  24. آبریزش دهان
  25. پرید دردناک
  26. خونریزی زیاد ماهانه زنان
  27. نازائی 
  28. زود انزالی آقایان 
  29. دختر بودن همه فرزندان
  30. سرد مزاجی
  31. لکه های سیاه صورت
  32. خارش بدن
  33. سودا ( اگزما)
  34. برص:لک و پیسی
  35. آرتروز گردن
  36. آرتروز زانو
  37. دیسک کمر
  38. پوکی استخوان از بین برنده آنزیم استخوان ساز
  39. دردهای استخوانی
  40. سردی استخوان 
  41. سردی بدن
  42. رماتیسم مفاصل
  43. آرتریت روماتوئید
  44. خار پاشنه پا
  45. گرفتگی مچ دست
  46. بیماری MS - ALS
  47. لقوه 
  48. رعشه - پارکینسون
  49. آلزایمر -فراموشی
  50. کندی عکس العمل
  51. جنون آنی
  52. لکنت زبان
  53. ناراحتی اعصاب
  54. افسردگی 
  55. وسواس 
  56. دروغ زیاد  
  57. ترس
  58. دلهره و اضطراب 
  59. شب ادراری
  60. بیش فعالی کودکان
  61. بدی رانندگی 
  62. جن زدگی 
  63. تنبلی و سستی 
  64. بیماری های کلیه
  65. سنگ کلیه
  66. سنگ مثانه
  67. کم خونی
  68. فشار خون بالا
  69. غلظت خون 
  70. جوش صورت 
  71. تیروئید 
  72. پیری زودرس
  73. و بیماریهای اتوایمیون ...

    علت اصلی این بیماریهالبنیات می باشد

     آیا می توان باز هم توصیه به فواید لبنیات کرد؟؟؟؟

    آیا می دانید شرط اصلی بهبودی این بیماریها

    نخوردن لبنیات و ترشیجات می باشد.

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:42  توسط مهدی   | 
 
مضرات چاى..
نوشيدن چاى (از نوع چاى سياه) پررنگ و غليظ ممكن است براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد كه بعداً به آن خواهيم پرداخت.
گفته شده است چاى دم كرده بعد از ۲۴ ساعت توليد سرطان مى كند. همچنين دم كردن ليموعمانى با چاى نيز توليدسرطان مى كند!
موارد پرهيز: درموارد عدم جذب كلسيم، پتاسيم و فقر ويتامين و نيز يبوست از خوردن چاى بپرهيزيد. زياده روى در مصرف چاى باعث ضعف حافظه مى شود. مصرف زياد چاى خون را اسيدى مى كند. چاى داغ باعث آفت دهان مى شود.
مصرف زياد چاى داغ باعث زخم روده و اثنى عشر و بزرگى كيسه صفرا ، تپش قلب ، آنژين قلبى ، فشارخون ، سنگ اگزاليك ، لكه و زردى دندان ، كم خونى ، بيمارى تتانى ، گرفتگى عضلات ، سوزش مچ دست و پا ، ورم معده و ازدياد گلبولهاى سفيد مى شود. مصرف بيش از اندازه چاى موجب لاغرى (براثر اختلال در متابوليسم بدن) مى شود و درصورت زياده روى و مصرف چاى غليظ سنگ كليه ايجاد مى شود. همچنين اگر چاى بيش از ۲۴ ساعت دم بكشد، توليد سم كرده و موجب مسموميت مى شود.
لذا توصيه مى شود از نگهدارى چاى در فلاسك چاى خوددارى كرده و براى تأمين چاى در سفر و پيك نيك به جاى چاى، آب جوش در فلاسك ريخته و به هنگام نياز از آن چاى تازه دم تهيه كرده و نوش جان كنيد.!!!  
                                                
 منبع:  روزنامه ایران شماره۳۳۷۷    ۵/۱۱/۱۳۸۴
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:40  توسط مهدی   | 

رسول اكرم (ص) در حديث شب معراج مي فرمايند :
وقتي به آسمان هفتم صعود كردم هيچ ملكي از من گذر نكرد مگر اين كه گفت : اي محمد حجامت كن و امتت را به حجامت امر بفرما.
بحار ج 62 ص 300 باب 89

 

۱ـ كاهش دهنده چربی خون

۲-قندخون

 

 

 

 

 

۳- فشار خون بالا 4- فشار خون پائین
5- غلظت خون بالا (پلی‌سایتمی) 6- سرماخوردگی‌ ها
7- آنمی فقر آهن 8- سرخجه
9- آبله مرغان 10- سرخک
11- زونا 12- اوریون
13- پنومونی 14- مخملک
15- آنفلوانزا 16- ایکترفیزیولوژیک
17- دیسمنوره 18- الیگومنوره
19- آمنوره 20- هایپومنوره
21- هایپرمنوره 22- سندرم پره کلماتریک
23- سندرم کلماتریک 24- کیست تخمدان
25- مسمومیت داروئی 26- مسمومیت غذائی
27- مسمومیت شیمیائی و گازهای شیمیائی 28- سردرد میگرنی
29- سردرد عصبی 30- دردهای اندام‌ها
31- سندرم خستگی مزمن بدن 32- اسپاسم عضلانی
33- کاهش رشد و کوتاهی قد 34- لاغری
35- سیاتالژی (درد سیاتیک) 36- سندرم کانال کارپ
37- دیسکوپاتی‌ها 38- کمردرد
39- آرتروز کتف و زانو 40- جوش ولك صورت
41- کهیر 42- اگزما
43- درماتیت تماسی 44- خارش پوستی
45- آفت دهان 46- تعریق فراوان بدن
47- گر گرفتگی بدن 48- پولیپ بینی
49- ناخنک چشم 50- اپیستاکسی مکرر
51- (فلج عصب صورت) 52- PTSD
53- تصلب شرائین 54- گرفتگی عروق قلب
55- Cheat pain (درد قفسه سینه) 56- طپش قلب
57- اعتیاد داروئی.ترک اعتیاد 58- ترک اعتیاد وسیگار
59- هیپرتیروئیدی 60- هیپوتیروئیدی
61- افسردگی 62- سنگینی سر
63- اختلالات رفتاری کودکان 64- آلرژی.حساسيتها
65- آلرژی غذائی 66- آسم آلرژیک
67- آسم 68- رماتیسم
69- دندان قروچه 70- هموروئید.بواسیر

۷۱-تقویت حافظه                ۷۲-رشد قد

جالب است بدانيد كه پيامبراكرم(ص)، حضرت علي(ع) و امام صادق(ع) اين موضوع را متذكر شده اند كه "سم از هر كجا وارد بدن شود، از محل حجامت خارج مي شود" يا "از موضع حجامت، چيزي جز سم دفع نمي شود".

ميزان كلسترول
خون حجامت، 5/2 برابر بيشتر از خون وريدي است، بنابراين براي كاهش ميزان كلسترول خون، انجام حجامت بسيار مفيد است. همچنين سم موجود در خون حجامت 23 برابر سم خون وريدي است



ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:39  توسط مهدی   | 
 


تاریخچه زالو درمانی، جایگاه و مصارف آن در طب جدید و مسایلی در این رابطه
 استفاده از زالوی طبی (Hirudo Medicinalis) در درمان بیماری‌ها سابقه‌ای به قدمت مصر باستان داشته، و در طب نوین نیز در سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰ به کار گرفته می‌شده است. در دو دهه اخیر جهت درمان بسیاری از بیماری‌های از جمله مشکلات قلبی عروقی، واریس پاها و جراحی‌های بسیار ظریف از این کرم خونخوار استفاده‌های فراوانی شده است. همچنین استفاده از خواص ضدالتهابی، ضددردی و ضدعفونی‌کننده بزاق آن نیز در مشکلات اسکلتی و مفاصل مورد توجه قرار گرفته است.
آن‌چه می‌تواند چنین روند فزاینده‌ای از کاربرد زالو را توجیه کند، کشف خواص برخی از مواد پروتئینی و آنزیمی بزاق آن می‌باشد که به شرح زیر توضیح داده می‌شود:
ـ خاصیت بی‌حس‌کنندگی: باعث کاهش درد موضعی هنگام نیش زدن می‌شود که عمدتاً به دلیل وجود ماده هیرودین (Hirudin) است.
ـ خاصیت گشادکنندگی عروق: به دلیل وجود ماده هیستامین است.

البته بااينهمه توضيحات وخواص مستند درماني(حدود۳۰۰۰مقاله خارجي درباره زالو) وزير بهداشت!! گفته زالو مستند علمي ندارد!!!واستفاده از زالو جرم است..!!!

خدايا تاكي بايد داروهاي شيميايي با اينهمه عوارض را كه معلوم نيست از كدام حيوان نجس العين درست كرده اند به اسم بهداشتي بودن مصرف كنيم؟؟؟؟

مثلا انسولين كه از خوك تهيه ميشود

آدامس اربيت كه از عصاره گوشت خوك تهيه ميشود بااينهمه تبليغات در تلويزيون ومترو...

آيا اين خيانت به اسلام ومسلمين نيست؟؟؟


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:35  توسط مهدی   | 

میوه ها و دانه های گرم وتر :
 انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز

میوه ها و دانه های گرم و خشک
 . انبه  ، بادام کاغذی ، بادمجان (خیلی گرم و خشک) ، تخم شربتی ، بولاغ اوتی ، پرتقال ، پسته ، پونه (خیلی گرم و خشک) ، پیاز (خیلی گرم و خشک) ، پیه ( دمبه) ، ترب (خیلی گرم و خشک) ، تره ، جعفری، دینارویه ، چای ، خردل ها ، خرما ، خرمالو ، دارچین ، روغن ، ریحان ، زرد چوبه ، زعفران ، زنجبیل ، زنیان ، زیتون ، زیره سیاه ، سیر ، شنبلیله ، فلفل (خیلی گرم و خشک) ، فندق ، کرفس ، کشمش انگور سیاه ( مویز) ، کلم ، کنگر ، گردو ، گل سرخ (خیلی گرم و خشک) ، لپه ، مرزه ، موسیر ، موم عسل ، نارگیل ، نخود ، نعناع ، عرق بهار نارنج ، هل .

غذاهای گرم و تر :
 عسل ، نخود ، آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و  اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، آبگوشت کلم قمری ، آب شور ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،
غذاهای گرم و خشک
 گوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک) ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک ، خورش فسنجان .

میوه ها و دانه های معتدل :
 برگ چغندر ، برنج ، تمشک ، چغندر ، عدس ، عناب ، گرمک ، گندم ، قهوه ، کاسنی ، کاهو ، موز   .

غذاهای معتدل :
 شیر گاو ، گوشت کبک ، گوشت کبک دری ، کوکو سبزی ، فرنی ، کوفته ، کشک بادنجان ، شیر برنج ، نان فطیر .

میوه ها و دانه های سرد و تر :
 اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو  (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه  ،

میوه و دانه های سرد و خشک
ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک  .

غذاهای سرد و تر :
 شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،

غذاهای سرد و خشک
 کشک ، گوشت گاو  .

(این قانون مصرف سردیهاست  :

اگر پنیرمیخورید حتما با گردو خورده شود 

اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود،

اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود ،

اگر برنج میخورید با زیره خورده شود ،

مرغ را حتما با گرمی خورده شود ،

 و هر چیز سرد دیگر با گرمی هائی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم)

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 12:25  توسط مهدی   | 

بايدخوب كش بيايد وقطع نشود..

وقتي قطع شد خودش رابطرف بالا بكشد..

هنگام خوردن نبايد سوزش درگلو حس شود..

برخلاف تصور عموم كه عسل شكرك زده رانميخرند..

عسل خوب بايد شكرك بزند..

عسل خوب رابطرف نور كه ميگيريد بايد نور را بطرف چپ بكشد.روي كاغذ بصورت يك خط ممتد بريزيد دركمتر از يك دقيقه بايد شكل دانه هاي تسبيح شود..

رنگ عسل بستگي به گلي كه مصرف كرده است دارد..

عسل آويشن::قرمز مايل به سياه

عسل گون::زرد

عسل را به هيچ وجه در يخچال نگذاريد.

رطوبت عسل راخراب ميكند.

قاشق داغ.خيس.چرب رادر عسل نزنيد.

درب ظرف عسل رامحكم ببنديد.مخصوصا درزمستان..اگر عسل شكرك زد عسل را در ظرفي دربسته وسط قابلمه اي آبجوش بگذاريدآرام آرام بلورها آب شده وعسل مثل روز اولش خواهد شد..عسل شكرك زده بايد مثل كره باشدوزبري نداشته باشد

بهيچوجه مستقيم عسل رانجوشانيد كلا خاصيتش رااز دست ميدهد

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 11:45  توسط مهدی   | 

ماسکهای زیبایی با عسل

عسل نقش مهمی در حفظ زیبایی و تجدید جوانی بازی می کند. خانمها می توانند با تهیه ماسک عسل خالص یا عسل مخلوط با زرده تخم مرغ و خامه ترش به نسبت مساوی بر زیبایی و شادابی پوست خود بیافزایند

پیشنهاد در روش مصرف

الف: صورت را با اب گرم شسته و مدت 2 الی 3 دقیقه کمپرس آب گرم به کار بریدتا منافذ پوست باز شده و قدرت پوست را برای جذب رطوبت افزایش دهد.

ب: مخلوط فوق را با پنبه به صورت لایه نازکی روی پوست بمالید و مدت 10 الی 15 دقیقه به حال خود بگذارید سپس با اب گرم شسته و خشک کنید و مقداری پودر بزنید.

ماسک عسل برای پوستهای خشک

مواد لازم 1) عسل یک قاشق غذاخوری.(2)زرده تخم مرغ یک عدد.(3) ارد چاودار یک قاشق غذاخوری.(4)روغن زیتون یک قاشق غذاخوری.

 

طریقه مصرف: مواد فوق را باهم مخلوط نموده و مدت 20 الی 30 دقیقه روی پوست بگذارید سپس با اب گرم بشویید. همین کار را می توانید با یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری خامه یا ماست شیرین انجام دهید و پس از 5 الی 10 دقیقه صورت خود را با اب ولرم بشویید.

 

ماسک عسل برای پوستهای چرب

مواد لازم (1) عسل یک قاشق غذاخوری .(2) ارو چاودار یک قاشق غذاخوری .(3)سفیده تخم مرغ یک عدد.(4)اب لیمو یک قاشق غذاخوری

طریقه مصرف:

مواد لازم را باهم مخلوط کرده روی پوست بگذارید تا منافذ پوست را تنگ نموده و قوام پوست را بهتر نماید. با عسل و سفیده تخم مرغ هم می توانید این کار را انجام دهید بدین ترتیب که یک قاشق غذاخوری عسل را با یک عدد سفیده تخم مرغ خوب مخلوط کنید و مدت 5الی 10 دقیقه روی پوست بگذارید و سپس با اب ولرم بشویید.

 

کرم دست و صورت

برای نرم کردن دست ها و صورت مغز هسته بادام را بکوبید و با عسل مخلوط کنید و ان را به صورت و دست ها بمالید. بهتر است این کار در شب انجام شود و بعد از برخاستن از خواب دست و صورت خود را بشویید و اثر معجزه آسای آن را ببینید.

 

ماسک موز و عسل

موز سالم و رسیده را خوب له کنید و سپس 5/1 قاشق مر با خوری عسل به ان افزوده خوب مخلوط و ممزوج کنید انگاه این مخلوط را به چهره و ناحیه گردن خوب  بمالید و بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با اب ولرم چهره و ناحیه گردن را بشویید .بهترین ماسک برای چهره های خسته و بی خوابی کشیده می باشد. ماسک عسل به تنهایی برای چهره های خسته و پف کرده بسیار موثر واقع می شود. صورت را با اب گرم بشویید و پس از خشک کردن عسل را روی صورت بمالید و مدت 20 دقیقه  استراحت کنید.

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 11:44  توسط مهدی   | 

 

رسول اکرم (ص) می فرماید:بهترین نو شیدنیها عسل است که به قلب نشاط می بخشد وسینه را گرم میسازدو به قوه حافظه کمک می کند.

ثابت شده است که عسل به علت داشتن گلوکز زیاد که سهل التجزیه و انرزی زاست تاثیر بسیار مهمی روی عضلات قلب در انواع مختلف بیماریهای قلبی دارد.از طرفی باعث تحریک و تقویت قلب و هم چنین باعث گشاد شدن رگها شده و جریان خون را در درونشریانهای انشعابی افزایش می دهد از طرف دیگر سبب بهبود وضع فشار مایعات بدن شده وفشار خون را تنظیم واز سکته قلبی جلوگیری می نماید.

 

بنا به گفته پرفسور گولومب اگر بیماران قلبی روزانه 50 ال 140 گرم عسل به مدت 2 ماه مصرف نمایند در انها بهبودی حاصل خواهد شد و ترکیبات خونشان به حالت عادی بازگشته ومقدار هموگلوبین خون افزایش می یابد و ضر بان قلب نیز متعادل می گردد..

 

شیمرت از عسل برای تقویت قلب پس از انجام یک عمل جراحی سخت نام بردهاست و ان را روی 26 بیمار مبتلا به دوپراترین(10 میلی گرم در روز )تزریق نموده و دگر گونی و بهبودی حالت کلی آنها بسیار خشنود کننده بوده است..

 

متس نیز 10 میلی گرم عسل را به مدت 12 روز طی اختلاف هر چهار روز یک بار همراه با Strophantine به بیماران قلبی تزریق نموده ونتایج سودمندی به دست آورده است.

این روش درمانی در مورد ضعف قلب ناشی از مسمومیت ونیز اثار پس از بیماریهای تیفوس و دیفاری به کار رفته و نتایج خوبی داشته است.

 

لونارد به بیماران قلبی که از بی خوابی رنج می برند یک لیوان شربت عسل ولرم(عسل محلول در اب)پیش از خوابیدن و شب هنگام توصیه می کند.

 

وخلاصه خوردن عسل تپش قلب را تنظیم می کند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 11:39  توسط مهدی   | 
معجزه شيرين
موادغذائی :
محققان به تازگي دريافته‌اند ماليدن عسل روي زخم افراد ديابتي مي‌تواند از قطع شدن عضو عفوني شده جلوگيري کند. اين تنها يكي از خواص اين ماده طبيعي شفابخش است.

عسل ترکيبي از قندها (فروکتوز و گلوکوز و...)، ويتامينهاي ب6، ث، تيامين، نياسين، ريبوفلاوين، اسيد پانتوتنيک، کلسيم، مس، آهن، منيزيم، منگنز، فسفر، پتاسيم،  سديم و روي است.

 اين معجون تندرستي داراي آنتي اکسيدانهاي زيادي است و در قرآن کريم هم از آن به عنوان ماده‌اي شفابخش براي درمان بيماري‌ها ياد شده است.

نمي‌توان فهميد انسان اولين بار در چه زماني عسل را کشف کرد. اما مي‌توان گفت انسان از سالها سال قبل از اين ماده به عنوان يک غذاي انرژي بخش و شيرين کننده طبيعي و حتي براي درمان بيماري استفاده مي‌کرده.

محققان به تازگي دريافته‌اند ماليدن عسل روي زخم افراد ديابتي مي‌تواند از قطع شدن پاي عفوني شده جلوگيري کند.

يکي از پزشکان دانشگاه ويسکانسين که چند نفر از بيماران ديابتي خود را به همين روش از قطع عضو نجات داده بود، آزمايش جديدي براي توسعه همه جانبه درمان با عسل را آغاز کرده است.  او 6 سال پيش،  پس از اينکه به روشهاي معمول نتوانست  زخم پاي  يک بيمار 79 ساله را درمان کند تصميم گرفت درمان با عسل را امتحان کند.

جالب است بدانيد زخم آن مرد بدون اينکه آنتي بيوتيک ديگري مصرف کند خيلي زود بهبود يافت و همين باعث شد که او تصميم به بررسي اثر عسل در درمان زخم ديابتي‌ها بگيرد.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388ساعت 11:37  توسط مهدی   |